Groeten uit Grolloo

13 t/m 22 augustus

Groeten uit Grolloo = Coronaproof!

Ons evenement vindt gelukkig geheel buiten plaats op een locatie waar meer dan genoeg ruimte is om rekening te houden met alle geldende maatregelen. Wij handelen volgens de richtlijnen van de overheid zodat jullie onbezorgd kunnen boeken & genieten, dat is vanaf het begin zo geweest en zal ook zo blijven.

Proost. Op de blues! 

– Team GUG.

Openlucht theater tijdens Groeten uit Grolloo

OPENLUCHTTHEATER

Een voorstelling over vrienden die nét iets te lang met elkaar opgescheept zitten op de camping terwijl alles om hen heen wegvalt. Over het gedoe en al het moois wat dat oplevert & over de hartstocht van de blues.
Live muziek tijdens Groeten uit Grolloo

LIVE BLUES CONCERT

Tot diep in de nacht borrelen onder het genot van live muziek. Talentvolle bands uit de omgeving maken er een feest van.


Overnachten Groeten uit Grolloo

KAMPEREN

Na de borrel kruip je lekker in je tent of camper op de theatercamping; het ontbijt is inbegrepen!Theater, blues & een gezellige overnachting op de Boerhaarshoeve. 

Dit wil je!

 

1 EURO ACTIE

Draag je theatermakers en muzikanten een warm hart toe? Doneer hier € 1 en maak dit project mede mogelijk…  ‘t is tenslotte maar een euro!

 

Meer doneren? Dat kan! Kies zelf het gewenste bedrag. Bedankt!
Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Province Drenthe, Gemeente AA en Hunze, het VSB fonds, Drenthe College, Rabobank Drenthe, Prins Bernard Cultuurfonds, C. en W. de Boer.